EXFILCAT 2018

5 de maig de 2017

Algunes imatges de la inauguració de la Mostra filatèlica de Badalona

Col·lecció de cromos de l'Anís del Mono. (anys 1920/30)

El president del Grup Filatèlic Badalona Ernest García amb el representant de l'Ajuntament de Badalona Francesc Ribot

Targeta postal amb el segell dedicat al Dimoni de l'any 1949 i amb el mata-segells ordinari datat el dia de la inauguració (4/5/2017)

Quadre amb un plec de cadascun dels segells personalitzats editats especialment per a aquesta Mostra filatèlica, emmarcada dintre de les Festes de Maig de Badalona

Al centre de la foto: El representant municipal, Francesc Ribot, amb el president del GFB Ernest García i el president de la Federació Catalana Joan Isern.

Targeta postal amb el segell dedicat als Bastoners de Canyet i amb el mata-segells ordinari datat el dia de la inauguració (4/5/2017)

Ernest García amb Francesc Ribot contemplant la Mostra filatèlica

A l'esquerra de la imatge: Taula amb membres del Grup Filatèlic Badalona i públic assistent; a la dreta Francesc Ribot, Ernest García i Joan Isern.

Targeta postal amb el segell dedicat al Dimoni de l'any 2017 i amb el mata-segells ordinari datat el dia de la inauguració (4/5/2017)

Públic visitant una de les vitrines d'aquesta Mostra filatèlica

Original col·lecció de figuretes amb diversos dimonis

Original col·lecció de figuretes amb diversos dimonis

Tal com estava previst el dia 4 de maig, a les 19.20 hores es va inaugurar oficialment la Mostra filatèlica organitzada pel Grup Filatèlic Badalona. A l'acte inaugural hi van assistir per part del Consistori badaloní el senyor Francesc Ribot, a qui van acompanar el president del Grup senyor Ernest García i el president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques senyor Joan Isern.

També els va acompanyar la representant de la Colla dels Bastoners de Canyet, que enguany celebren els seus 90 anys, Colla que una estona abans havia fet uns balls, a la plaça de la Vila, en presència de nombrós públic.

Després d'uns breus parlaments a càrrec del president del Grup i del representant de l'Ajuntament es va passat prendre un petit refrigeri per gentilesa de la Rostisseria Bufalà de Badalona.

A aquest senzill i simpàtic acte es van afegir els representants del Cercle Català de Col·leccionisme de Sant Feliu de Llobregat i del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona, el publicista Blai Guarné Serra i alguns membres de la Federació Catalana.

**
(Textos i fotografies: Pere Martí Guasch)