La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

26 de maig del 2017

4a edició de l'exposició "Tot Col·leccionisme" a Vilanova i la Geltrú

El dissabte 3 de juny, a les 19 hores, la Penya Filatèlica inaugurarà en el seu local social (C/ Albert Virella i Bloda, 15 de Vilanova i la Geltrú) la 4a edició de l’exposició “Tot Col·leccionisme”. Aquesta societat que va nèixer filatèlica s’ha transformat al llarg dels ja 66 anys d'existència en Societat de col·leccionistes. I en aquest nou aspecte de la societat, els protagonistes són els col·leccionistes que, amb les seves aportacions a aquesta exposició, ens transporten a un món ple de sorpreses que solament pot ser comprès des del col·leccionisme en tota l’amplitud del significat de la paraula.


Aquesta exposició és de caràcter bianual. Per aquesta exposició la Penya Filatèlica compta amb la col·laboració del senyor Marià Casas Hierro, president de la Societat Catalana d’Ex-libristes, que ha ha dissenyat dos Ex-libris de la Penya Filatèlica que aquí us reproduïm. La Penya Filatèlica també ha editat un nou punt de llibre, el número 34 de la seva col·lecció, que en aquesta oportunitat, és obra de l’artista vilanovina Roser Amela.


L’exposició romandrà oberta fins al 30 de juny i es podrà visitar en l’horari habitual de la Penya Filatèlica:  De dilluns a dissabtes de 18 a 20.30 hores, i els diumenges d’11 a 13.30 hores.