La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

7 de juliol del 2011

La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú prepara la 37a EXPOFIL

La 37a Exposició Filatèlica s’emmarca en el 150è aniversari de la canalització de l'aigua a la ciutat i té com a tema d'honor l'aigua. L'exposició, com en edicions anteriors, és competitiva i està oberta a tots els filatelistes federats de qualsevol societat filatèlica integrada en la FECAFIL/FESOFI (federació catalana i espanyola de Societats Filatèliques). El reglament i la butlleta d’inscripció s’enviaran a tots els nostres socis, les societats filatèliques catalanes i filatelistes interessats.

Inaugurarem l'exposició el divendres 23 de setembre, en el nostre local social del carrer Marques del Duero 15, a les set de la tarda.

El dissabte 24 de setembre, de deu del matí a dues, tindrem instal·lada en el nostre local una estafeta temporal de correus on es podrà dipositar tota la correspondència ordinària que es vulgui i que serà cancel·lada amb el mata-segells especial que hem demanat a Correus per l'ocasió (us presentem aquí el prototip del mata-segells). Com a record de l'exposició, editarem un sobre commemoratiu i un segell del tipus personalitzat "Tu sello" amb validesa de franqueig d'una carta ordinària fins a 20 grams a tot el territori de l'Estat espanyol.

L'exposició es podrà visitar fins el 30 de setembre en els horaris habituals de la nostra entitat.
 
(Informació facilitada per Josep Ferrer, president de la Penya)