La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

21 de juny del 2009

Material rebut d'entitats filatèliques federades (període maig-juny-juliol)

Full Informatiu del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona. Activitats compreses entre maig i juliol de 2009.
Invitació a la conferència, que sobre el tema "Espeleofilatelia", farà Ramon Ripoll al Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona el dia 2 de juliol, a les 19.30 hores

Tríptic del 150è aniversari de l'arribada del tren a Martorell- Can Carreres. Hi van haver diverses activitats; entre elles destaquem el mata-segells especial del dia 14 de juny i el segell personalitzat que es va editar.

Invitació a la 43a Esposició de filatèlia i col·leccionisme que tindrà lloc els dies 24 al 28 de juny pròxims, a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell de Calella.

Butlletí-programa de la 38a Exposició filatèlica i numismàtica que es va organitzar a Ripoll entre els dies 16 i 20 de maig proppassats.

Butlletí-programa de la 42a Exposició filatèlica organitzada per FINUSGAB els dies 20 i 21 de maig proppassats, a la Torre Agbar.

Medalla commemorativa editada pel grup FINUSGAB

Butlletí-programa de la 16a Exposició filatèlica i numismàtica organitzada pel Grup Filatèlic i Numismàtic d'Alaior (Menorca) que va tenir lloc els dies 15 al 24 de maig de 2009.

Sobre amb el mata-segells especial dedicat al "Centenari de l'electricitat (1908-2008)" editat pel Grup Filatèlic i Numismàtic d'Alaior.
^0^
Agraïm als directius de les entitats filatèliques federades la informació i/o material rebut a la Secretaria de la Federació Catalana.