La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

9 de juny del 2009

Activitats previstes pel Grup Filatèlic de Reus aquest mes de juny


Actes previstos aquest mes de juny amb motiu del 75è aniversari del Grup Filatèlic de Reus:

Dia 10 de juny: 20 hores

-Inauguració d'una petita Mostra de col·leccionisme de temàtica "Prim".
-Presentació oficial del segell personalitzat, edició limitada, en homenatge al general reusenc Joan Prim i Prats.
-Presentació de les reproduccions de les postals dels Voluntaris Catalans de 1860 i dels sobres de sucre amb els mateixos motius.

Aquests actes estaran presidits pel president de l'entitat Joan Marsal i per Joan Anton Carricondo, impulsor de la commemoració dels 150 anys dels Voluntaris Catalans a l'Àfrica.

Dia 12 de juny: 20 hores
-Lectura dramatitzada, a càrrec del Bravium Teatre, de l'obra "Lágrimas y laureles", representada un sol cop a Barcelona, el dia 5 de maig de 1860 a l'arribada dels Voluntaris Catalans.
-Presentació de la Revista Cartòfila núm. 29, editada a Barcelona, dedicada a les postals inèdites dels voluntaris, trobades a Reus, alguns d'ells nascuts a la ciutat i, que junt a Prim, lluitaren a l'Àfrica.
-Presentació del llibre de Luis Alejandre Sintes, "La aventura mexicana del General Prim".

Durant els actes, i el dijous, a la seu del Grup Filatèlic, podreu adquirir els exemplars de segells, sobres i postals que desitgeu.

Tots aquests actes tindran lloc al Castell del Cambrer i són possibles amb la participació molt especial de l'Arxiu Comarcal del Baix Camp i del Bravium Teatre i la col·laboració de l'Institut Municipal d'Acció Cultural -IMAC- i la Regidoria de Participació i Ciutadania.

(Informació facilitada per Joan Marsal i Huguet)