La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

14 de febrer del 2008

XIII TROBADA I BESCANVIS DE COL·LECCIONISTES DE CATALUNYA A TARRAGONA

XIII TROBADA I BESCANVIS DE COL·LECCIONISTES DE CATALUNYA A TARRAGONA. Dia 16 de març de 2008. Al Refugi núm. 1 del Moll de Costa de Tarragona de 10 a 14 hores. Intercanvi de tot tipus de col·leccionismes. Conjuntament amb l’ Associació Catalana de Col·leccionistes de Barcelona i la Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona (SOFINUTA).
***
Durant la Trobada se celebrarà: III Trobada de Plaques de cava amb venda d’ampolla més placa commemorativa; II Trobada de col·leccionistes de punts de llibre amb el lliurament d’un punt de llibre especial.


Foto de la XII Trobada (2007)
**
XIII TROBADA I BESCANVIS DE COL·LECCIONISTES DE CATALUNYA A TARRAGONA (Encuentro e intercambios de coleccionistas de Catalunya en Tarragona) Dia 16 de marzo de 2008 en el Refugio nº 1 del Moll de Costa de Tarragona de 10 a 14 horas. Intercambio de todo tipo de coleccionismo. Conjuntamente con la Associació Catalana de Col·leccionistes de Barcelona y la Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona (SOFINUTA).
***
Durante la Trobada se celebrará: III Trobada de Plaques de cava con venta de botella más placa conmemorativa; II Trobada de coleccionistas de marca-páginas con la entrega de un marca-páginas especial.

***

Més/más info:
http://www.tinet.org/~sofinut/castellano.html