La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

11 de març del 2013

VIII EXFILCAT: Lliurament de la bandera

Aquest divendres, dia 15 de març, a les 12 del matí, a la sala d'Actes de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es farà l'entrega de la senyera de la VIII EXFILCAT a l'Associació Filatèlica de Sant Feliu.

Hi seran presents l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Sr. Joan Alfons Albó, el president de la Fecafil, Sr. Joan Isern i López, el president de l'Associació, Sr. Emili Vila i Respecta, el Comissari General de l'exposició, Sr. Antoni Jiménez i Maqueda, a més de diferents autoritats.

Durant aquest acte es penjarà a la senyera el crespó de la VIII EXFILCAT de Sant Feliu. Desprès de diferents intervencions hi haurà un petit refrigeri a la terrassa de l'Ajuntament.

Hi esteu tots convidats!

http://8exfilcat.blogspot.com.es/
c/e de contacte: 8a.exfilcat.sfg@gmail.com
 
(Notícia extreta d'aquest blog)
  ***
***
Este viernes, día 15 de marzo, a las 12 de la mañana, en la sala de Actos del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols se hará la entrega de la bandera de la VIII EXFILCAT a la Asociación Filatélica de Sant Feliu.

Estarán presentes el alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Sr. Joan Alfons Albó, el presidente de la FECAFIL, Sr. Joan Isern y López, el presidente de la Asociación, Sr.. Emili Vila y Respeta, el Comisario General de la exposición, Sr. Antoni Jiménez y Maqueda, además de diferentes autoridades.

Durante este acto se colgará en la bandera el crespón de la VIII EXFILCAT de Sant Feliu. Después de diferentes intervenciones habrá un pequeño refrigerio en la terraza del Ayuntamiento.

Estáis todos invitados!
c / e de contacto: 8a.exfilcat.sfg @ gmail.com

(Noticia extraída de este blog)
***

This Friday, March 15 at 12 am at the hall of the City of Sant Feliu will be delivering the standard of the Eighth EXFILCAT Philatelic Association in Sant Feliu.

There will be the mayor of Sant Feliu, Mr. Juan Alfons, president of Fecafil Mr. Juan Isern and, president of the Association, Mr. Emilio Vila, the Commissioner General of the exhibition, Mr. Antonio Jimenez,  in addition to various authorities.

During this event, we will post the banner on the eighth EXFILCAT crepe de Sant Feliu. After several speeches there will be light refreshments on the terrace of the council.

You're all invited!
c /e Contact: 8a.exfilcat.sfg @ gmail.com

(Article from this blog)