La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

12 de juliol del 2015

Fotografies de la inauguració oficial de l'exposició numismàtica "La Moneda. Element de col·leccionisme" a Vilanova i Geltrú

A la taula, d'esquerra a dreta, Josep Ferrer, president de la Penya, Xavier Arce, -que ens va oferir una xerrada sobre monedes-, president del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona i Oriol Puig, soci de la Penya i coordinador de l'exposició
 
 Díptic editat per la Penya amb motiu d'aquesta nova exposició numismàtica, titulada "La Moneda, Element de col·leccionisme"
 
Repertori de medalles de Vilanova de Joan Egea
 
Monedes de la Índia d'Oriol Puig
 
Medalles de Vilanova de Joan Egea
 
Monedes del món d'Antoni Caelles
 
Mig dólar d'EUA de Rafael Borràs
 
Monedes d'euro d'Espanya d'Antoni Virgili
 
Repertori numismàtic de Josep Rovira
 
Monedes de França de Ramon Sánchez
 
Repertori numismàtic de Josep Rovira
 
L'entusiasme i la il·lusió a portat de nou aquests socis de la Penya Filatèlica a recuperar les exposicions numismàtiques a Vilanova; recordem que la darrera exposició numismática va tenir lloc l'any 1974.
 
Un petit grup de socis de la Penya, coordinats per Oriol Puig ha volgut recuperar aquesta modalitat de col·leccionisme i espera poder fer una nova edició l'any vinent.
 
L'exposició es podrá visitar de dilluns a divendres, de 18 a 21 h; els dissabtes, de 17 a 21 hores i diumenges d'11 a 14 h, fins al dia 2 d'agost, al local social de la Penya, carrer d'Albert Virella i Bloda, 15.
 
Les nostres felicitacions a la Penya Filatèlica per aquesta nova iniciativa.
**
(Fotografies per gentilesa de Pere Martí Guasch)