EXFILCAT 2018

18 de març de 2013

Distinció a la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú


La Federació Espanyola de Societats Filatèliques (FESOFI), en la seva Assemblea General del passat dia 3 de març de 2013, va concedir a la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú la “Medalla del 50è aniversari de la FESOFI” per ser una de les que van contribuir a la fundació de la Federació Espanyola, ara fa 50 anys. Felicitacions als nostres companys de la Penya Filatèlica!
***
La Federación Española de Sociedades Filatélicas (FESOFI), en su Asamblea General del pasado día 3 de marzo de 2013, concedió a la Peña Filatélica de Vilanova y la Geltrú la "Medalla del 50 aniversario de la FESOFI" por ser una de las que contribuyeron a la fundación de la Federación Española, hace 50 años. Felicitaciones a nuestros compañeros de la Peña Filatélica!
***
The Spanish Federation of Philatelic Societies (FESOFI) at its General Assembly on 3 March 2013, gave the Penya Filatèlica of Vilanova i la Geltru the "Medal of the 50th anniversary of the FESOFI" to be one of the who contributed to the founding of the Spanish Federation, 50 years ago. Congratulations to our colleagues at the Penya Filatèlica!