La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

26 de gener del 2009

Algunes observacions sobre els nous blogs de les entitats federades


M’afalaga, que els companys de les entitats federades em demanin que els faci un blog. Amb una mica de temps i traça, se’n va aprenent i, cada vegada surten més bé. Aixó beneficia, sens dubte, la filatèlia catalana i demostra la unió que hi ha entre la Federació i les entitats federades.

Els blogs gestionats per la FECAFIL mantindran la seva vigència mentre l'entitat federada no en disposi d'un propi o tingui una pàgina web; aleshores, quan l'entitat ja en disposi d’un, el blog desapareixerá, sinó creiem que seria redundant.

He de comentar al respecte, que si no disposo d'informació per anar posant, i per tant, poder actualitzar-los de tant en tant, aquests blogs generats per mí, per a la FECAFIL, també poden desaparèixer. Si no hi ha interès per part de l’interessat (l’entitat) i del públic potencial, que ho llegeix, i que teòricament ha de fer els seus comentaris, perquè mantenir-lo obert!

Finalment, una altra causa per a l'anul·lació d'un blog, podria ser el canvi en la Junta Directiva de la Federació Catalana. Potser, quan hi hagin eleccions, que la nova Junta no vulgui mantenir actius aquests blogs i/o crear una pàgina web i estructurar-la d’un altra manera.

De moment, procurarem tirar endavant amb el que tenim, i si podem continuarem ajudant a totes aquelles entitats federades que ens ho sol·licitin.

Pere Martí i Guasch,
coordinador del blog de la FECAFIL