La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

6 de setembre del 2008

Les exposicions de setembre de les entitats federades

Ja Celebrades:/ya celebradas:


Edicions de la 41a Exposició filatèlica i numismàtica del Grup de Filatèlia i Numismàtica d'Aigües de Barcelona, celebrada els dies 3 i 4 de setembre proppassats, a la Torre Agbar (Av. Diagonal, de Barcelona).
**
Ediciones de la 41a Exposición filatélica y numismática del Grupo de Filatelia y Numismática d'Aigües de Barcelona, celebrada los dias 3 y 4 de setiembre pasados, en la Torre Agbar (Av. Diagonal, de Barcelona).
***
Proximament/próximamente:
***
EXPOFIL 2008. Edifici Antic Hospital. Dies 11 al 14 de setembre. Mata-segells especial dedicat a comemorar 100 anys de la Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro. Organització: Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols.
**
EXPOFIL 2008. Edificio Antiguo Hospital. Dias 11 al 14 de setiembre. Matasellos especial dedicado a conmemorar 100 años de la Cruz Roja en Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro. Organización: Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols.

51a EXPOFIL. 25a Exposició filatèlica infantil-juvenil, del 12 al 16 de setembre, a la sala d'exposicions Joan vilà i Valentí (C/Àngel Guimerà, 5, Sallent). Organització: Sallent Filatèlic (secció filatèlica).
***
51a EXPOFIL. 25a Exposición filatelica infantil-juvenil, del 12 al 16 de setiembre, en la sala de exposiciones Joan vilà i Valentí (C/Àngel Guimerà, 5, Sallent). Organización: Sallent Filatèlic (sección filatélica).