La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

7 de novembre del 2007

Actes previstos en el 25è aniversari de l'Associació filatèlica i numismàtica de Torroella de Montgrí

L’Associació filatèlica i numismàtica de Torroella de Montgrí ens comunica les activitats previstes, amb motiu del seu 25è aniversari:
-Mostra de col·leccionisme: del 9 al 19 de novembre, a la Capella de Sant Antoni (plaça de la Vila); inauguració: dia 9 a les 19.30 hores.
-FiraPlaca: dissabte 1 de desembre; lloc: plaça de la vila, de 10 a 14 hores.
-EXPOFIL Sant Andreu'07: del 30 de novembre al 2 de desembre; Lloc: Auditori Can Quintana, (carrer d'Ullà, 31); inauguració: dia 30 de novembre, a les 19.30 hores.
^0^
El diumenge 2 de desembre:
-mata-segells especial en el recinte de l'exposició (mati i tarda)
-en el Palau Lo Mirador (antiga residència dels comtes de Torroella) tindrà lloc un dinar d’aniversari i homenatge als socis fundadors. A les 13 hores, es farà una visita guiada de tot el Palau; seguidament sobre les 13.45 h hi haurà un aperitiu "Tradició el Palau", per passar tot seguit al dinar en el "Palauet de Vidre".
Per finalitzar l’acte, tindrà lloc el lliurament de trofeus i records als participants de l’exposició.


La Associació filatèlica i numismàtica de Torroella de Montgrí nos comunica las actividades previstas, con motivo de su 25º aniversario:
-Mostra de col·leccionisme: del 9 al 19 de noviembre, en la Capilla de San Antonio (plaça de la Vila); inauguración: dia 9, a las 19.30 horas.
-FiraPlaca: sábado 1 de diciembre; lugar: plaça de la Vila, de 10 a 14 horas.
-EXPOFIL Sant Andreu'07: del 30 de noviembre al 2 de diciembre; Lugar: Auditori Can Quintana, (c/ d'Ullà, 31); inauguración: dia 30 de noviembre, a las 19.30 horas. Matasellos especial, dia 2 de diciembre, en el recinto de la exposición, en horario de mañana y tarde. El domingo, 2 de diciembre, en el Palau Lo Mirador (antigua residencia de los condes de Torroella) tendrá lugar un almuerzo de aniversario y homenaje a los socios fundadores.A las 13 horas, se realizará una visita guiada por todo el Palau; seguidamente sobre las 13.45 h se hará un aperitivo "Tradición el Palau", para pasar seguidamente al almuerzo en el “Palauet de Vidre". Para finalizar el acto, tendrá lugar la entrega de trofeos y recuerdos a los participantes de la exposición.
**
(Informació facilitada per Josep Morraja, de l'Associació filatèlica i numismàtica de Torroella)