La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

8 d’octubre del 2007

XLIX Exposició filatèlica i de col·leccionisme "Fires i Festes de Sant Narcís - Girona 2007"

La Societat Filatèlica Gironina organitzarà la XLIX Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme "Fires i Festes de Sant Narcís". En realitat, es realitzaran dues exposicions: Una de Filatèlia i col·leccionisme en el saló de sessions de l’Ajuntament de la ciutat, -plaça del Vi-, i l'altra, de filatèlia en els claustres de la seu de la Diputació de Girona, -Pujada Sant Martí-, des del 26 d’octubre al 4 de novembre de 2007. Els horaris seran els següents: dies feiners, de 18 a 21 h; dies festius, de 11 a 14 h i de 18 a 21 h.
***
El mata-segells especial de l’exposició d’enguany està dedicat a la figura de l’insigne gironí Joaquim Pla i Dalmau (1917-2005). El certamen serà de caràcter no competitiu.

Sobre oficial de la XLIX Exposició filàtelica

***
La Societat Filatèlica Gironina organizará la XLIX Exposición Filatelica y de coleccionismo "Fires i Festes de Sant Narcís". En realitat, se realizaran dos exposiciones: Una de Filatelia y coleccionismo en el salón de sesiones del Ayuntamiento de la ciudad, -plaça del Vi-, y la otra, de filatelia, en los claustros de la sede de la Diputación de Girona, -Pujada St. Martí-, desde el dia 26 de octubre al 4 de noviembre de 2007. Los horarios seran los sigüientes: dias laborables, de 18 a 21 h; dias festivos, de 11 a 14 h y de 18 a 21 h.
El matasellos especial de la exposición de este año está dedicado a la figura del insigne gerundense Joaquim Pla i Dalmau (1917-2005). El certamen será de carácter no competitivo.
***
Més/más Info: