La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

30 d’octubre del 2007

Mata-segells especial de la 49a EXPOFIL de Girona

Sobre amb el mata-segells especial dedicat a Joaquim Pla
Sobre con el matasellos especial dedicado a Joaquim Pla

Les senyores Margarida i Isabel Pla posant el mata-segells del seu pare
Las señoras Margarita e Isabel Pla poniendo el matasellos de su padre
***
El dia 29 d'octubre, festivitat de Sant Narcís, patró de Girona, a les 11 del matí, es va iniciar l'estampació del mata-segells commemoratiu de la 49a Expofil “Fires de Girona 2007” al claustre de l'edifici de la Diputació de Girona.

Els dos primers mata-segells van ser estampats per les senyores Margarita i Isabel Pla, filles de l'il·lustre homenatjat, Sr. Joaquim Pla.

A les 18 hores, el funcionari de Correus, Sr. Pablo Torres, es va desplaçar amb el mata-segells al saló de Plens de l'Ajuntament de Girona, on hi va estar fins a les 20 hores.
***
El dia 29 de octubre, festividad de Sant Narcís, patrón de Girona, a las 11 de la mañana, se inició la estampación del matasellos conmemorativo de la 49a Expofil “Fires de Girona 2007” en el claustro del edificio de la Diputación de Girona.

Los dos primeros matasellos fueron estampados por las señoras Margarita e Isabel Pla, hijas del ilustre homenajeado, Sr. Joaquim Pla.

A las 18 horas, el funcionario de Correos, Sr. Pablo Torres, se desplazó con el mata-sellos al salón de Plenos del Ayuntamiento de Girona, donde permaneció hasta las 20 horas."

**
(Crònica d'Antoni Jiménez Maqueda, president de SOFIGI)