La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

27 d’abril del 2007

Breu història del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona (II)


El Cercle ha rebut un gran nombre de guardons i distincions en reconeixement de la seva tasca, entre les quals destaquen la Medalla d'or al mèrit filatèlic de la Direcció General de Correus, la Medalla d'or de la província de Barcelona, la Medalla de la Fira de Mostres de Barcelona, la placa de FECAFIL, etc.
+++

Entre els anys 1947 a 1989, es van celebrar exposicions filatèliques i numismàtiques a la FIB (Fira Internacional de Barcelona) ; també entre els anys 1970 i 2004 va organitzar les exposicions Sant Jordi, patrocinades per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
+++

A aquesta sèrie de certàmens podem afegir una cinquantena d'exposicions i/o exhibicions monogràfiques i generals, amb motiu d'actes molt variats: fires i congressos celebrats a la ciutat de Barcelona i rodalies. Tots els certàmens han comptat amb els seus corresponents mata-segells commemoratius, en algun cas, amb més d'un per certamen.
+++

La labor editorial del Cercle també ha estat molt àmplia i compta en el seu haver amb l'edició en períodes diversos de publicacions de filatèlia i numismàtica, i també llibres sobre numismàtica i medallística, que han tingut un ampli palmarès nacional i internacional.

Per a més informació, consulteu la pàgina web: www.cerclefnb.com

º º º º º

El Cercle ha recibido un gran número de premios y distinciones en reconocimiento de su labor, entre los cuales destacan la Medalla de oro al mérito filatélico de la Dirección General de Correus, la Medalla de oro de la provincia de Barcelona, la Medalla de la Feria de Muestras de Barcelona, la placa de FECAFIL, etc.
***
Entre los años 1947-1989, se celebraron exposiciones filatélicas y numismáticas en la FIB (Feria Internacional de Barcelona) ; tambié entre los años 1970-2004 organizó las exposiciones "Sant Jordi", patrocinadas por la Diputación de Barcelona y la Generalitat de Catalunya.
***
A esta série de certámenes podemos añadir una cinquentena de exposiciones y/o exhibiciones monográficas y generales, con motivo de actos muy variados: ferias y congresos celebrados en la ciudad de Barcelona y cercanias. Todos los certámenes han contado con sus correspondientes matasellos conmemorativos, en algun caso, con más de uno por certamen.
***
La labor editorial del Cercle también ha estado muy ámplia y cuenta en su haber con la edición en períodos diversos de publicaciones de filatelia y numismática, y también libros sobre numismática y medallística, que han tenido un amplio palmarés nacional y internacional.
***
Para más información, consultar la página web:
www.cerclefnb.com