La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

28 de gener del 2007

Projecte 2007 de l'Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí


La Junta Directiva de l'Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí (Girona) ens comunica les seves activitats per a enguany:
25è aniversari de la creació de l'Associació F. N. de Torroella; data prevista: 22 de novembre, però l'Expofil Sant Andreu s'inaugurarà el 30 de novembre, i el dinar de germanor tindrà lloc el dia 2 de desembre (diumenge). Aquesta entitat té prevista també la celebració d'una Mostra de Col·leccionisme, i d'algun altre acte, del qual ens informarà més endavant.
^^^
La Junta Directiva de l'Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí (Girona) nos comunica sus actividades para este año:
25º aniversario de la creación de la Associació F. N. de Torroella; fecha prevista: 22 de noviembre, pero la Expofil Sant Andreu se inaugurará el 30 de noviembre, y la comida social tendrá lugar el dia 2 de diciembre (domingo). Esta entidad tiene también previstala celebración de una "Mostra de Col·leccionisme", y de algun otro acto, del cual nos informará más adelante.
^^^