Montserrat

Montserrat

27 de novembre de 2006

Mostra documental sobre Francesc Gumà i l'arribada del tren a Vilanova i la Geltrú

La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú inaugurarà el proper dissabte dia 9 de desembre de 2006, en el seu local social del carrer Marquès del Duero 15, una Mostra documental sobre Francesc Gumà i Ferran i la Vilanova de l’arribada del tren.

Al llarg de l’any, les seves activitats s’han dedicat a l’aniversari de l’arribada del ferrocarril, però sempre en el vessant col·leccionista, pròpi de la Penya. La primera, fou una Mostra filatèlica en col·laboració amb el Museu del Ferrocarril i la segona, fou una Mostra de postals de la col·lecció del Sr. Lluís Miquel Tuells.

En aquesta ocasió, l’exposició serà una Mostra de documents, -part de la col·lecció del Sr. Oriol Puig-, soci de la Penya. Amb aquesta exposició, la Penya tancarà la sèrie d’activitats que ha volgut destinar a commemorar el 125è aniversari del ferrocarril a Vilanova i la Geltrú.

L’acte inaugural comptarà amb una xerrada del també consoci Sr. Miquel Altadill, i tindrà lloc a les 19 hores. La Mostra es podrà visitar del 9 al 31 de desembre (feiners de 19 a 21 hores, dissabtes de 16 a 21 hores i diumenges de 10 a 14 hores).

>>><<<

La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú inaugurará el próximo sábado dia 9 de diciembre de 2006, en su local social de la calle Marquès del Duero 15, una Mostra documental sobre Francesc Gumà i Ferran y la Vilanova de la llegada del tren.

A lo largo del año, sus actividades se han dedicado al aniversario de la llegada del ferrocarril, pero siempre en su vertiente coleccionista, propia de la Penya. La primera, fue una Mostra filatélica en colaboración con el Museo del Ferrocarril y la segunda, fue una Mostra de postales de la colección del Sr. Lluís Miquel Tuells.

En esta ocasión, la exposición será una Mostra de documentos, -parte de la colección del Sr. Oriol Puig-, socio de la Penya. En esta exposición, la Penya cerrará la série de actividades que ha querido destinar a conmemorar el 125º aniversario del ferrocarril a Vilanova i la Geltrú.

El acto inaugural contará con una conferencia del también consocio Sr. Miquel Altadill, y tendrá lugar a las 19 horas. La Mostra se podrá visitar del 9 al 31 de diciembre (laborables de 19 a 21 horas, sábados de 16 a 21 horas y domingos de 10 a 14 horas).