La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

7 de novembre del 2006

50 anys de l'Hospital Josep Trueta de Girona

50è aniversari de la fundació de l'Hospital Josep Trueta, de Girona.
L aniversario de la fundación del Hospital Josep Trueta, de Girona

La Societat Filatèlica Gironina organitza una exposició filatèlica amb motiu del Cinquantenari de l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. El tema principal és la medicina. El dia 10 de novembre, funcionarà l'estafeta temporal de correus amb el mata-segells especial commemoratiu.
***

La Societat Filatèlica Gironina organiza una exposición filatélica con motivo del 50º aniversario del Hospital Dr. Trueta, de Girona. El tema principal es la medicina. El dia 10 de noviembre, funcionará la estafeta temporal de correos con el matasellos especial conmemorativo.

***
PARTICIPANTS DE L'EXPOSICIÓ FILATÈLICA, TEMA MEDICINA,

A L'HOSPITAL JOSEP TRUETA
***

PARTICIPANTES DE LA EXPOSICIÓN FILATELICA:

***
Julià MAROTO MOLLEDA (Efemèrides mèdiques); Antonio MORENO PÉREZ (La medicina en la Filatelia); Carme FONT FEIXAS (Introducció a la medicina); Irene GENOVER VILA (Creu Roja francesa); Lídia Vda. de BRONSOMS
(Història de la medicina); Beatriz ESPORRIN (La millora de la salut a través de la Filatèlia); Joaquima VALLÈS (Medicina natural); Xavier ROMERO (Cartofília: Homenatge 50è aniversari de l'Hospital Trueta; Joan FERNÁNDEZ LÓPEZ (Franquícies de Sanitat).