50è aniversari

50è aniversari

2 de juny de 2016

Algunes imatges de l'exposició filatèlica i numismàtica FINUSGAB 2016


Com cada any, hem tingut el goig de realitzar una nova FINUSGAB, i ja en van 49, envoltats d'una bona colla de companys de feina i amics filatelistes que no dubten en recolzar-nos i animar-nos


Aquest any la font representada és la Font de la Lliçó, situada al barri de Sant Gervasi, a la plaça d'Adrià. És una de les escultures premiades al concurs que Parcs i Jardins va convocar lany 1959 per embellir espais urbans i és una obra del valencià Manuel Silvestre de Edeta (1909  2014). La font de boca es troba a la banda del darrera de l'escultura, en un pilar fet de rajola. La banda del davant té un petit llac als seus peus. 


Com la del 2014 i 2015, la FINUSGAB 2016 l'hem realitzada al nou local dels treballadors, situat en un extrem del que era el recinte del Parc de les Aigües. 


Com sempre, hi hagué un petita exposició de Numismàtica i Filatèlia, representació de l'activitat que duem a terme. Aquest any el mata-segells ha estat dissenyat novament pel company Manel Esteban. Us deixem una petita mostra gràfica del que va ser l'acte. Us esperem a la propera.

***
(Crònica i fotos de Jordi Quintana - FINUSGAB)