50è aniversari

50è aniversari

10 de juny de 2015

Algunes imatges i crònica de la 48a EXPOFIL del Grup Filatèlic i Numismàtic d'Aigües de Barcelona


"Com cada any, hem tingut el goig de realitzar una nova FINUSGAB, i ja en van 48, envoltats d'una bona colla de companys de feina i amics filatelistes que no dubten en recolzar-nos i animar-nos.

Aquest any la font representada és la Font de la Plaça del Comerç, situada al barri de Sant Andreu, en la plaça coneguda popularment com "la plaça del rellotge". Es tracta d'una font pública de ferro amb dos brocs i rematada amb una farola.

Com la del 2014, la FINUSGAB 2015 l'hem realitzada al nou local dels treballadors, situat en un extrem del que era el recinte del Parc de les Aigües.  Com sempre, hi hagué un petita exposició de Numismàtica i Filatèlia, representació de l'activitat que duem a terme.

 
Aquest any el mata-segells no ha estat dissenyat pel Joaquim Baliarda sinó pel també company Manel Esteban. Hem aprofitat per rendir-li un sentit homenatge al qui ha estat l'ànima màter de Finusgab aquests darrers 20 anys. Vam obsequiar al "Bali" amb una làmina realitzada pel Manel Esteban, semblant a la que ja li va confeccionar quan el Joaquim Baliarda es va jubilar.
 
Aquest any tots els presents han trobat a faltar a l'amic Paredes, que ens va deixar fa poques setmanes; una abraçada pels familiars."

Crònica de Jordi Quintana, del Grup Filatèlic i Numismàtic d’Aigües de Barcelona