50è aniversari

50è aniversari

21 de juny de 2013

Algunes imatges del lliurament de Medalles dels 50 anys de FESOFI al Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona

Medalles dels 50 anys de la FESOFI

Parlaments de Joan Isern, president de la FECAFIL, i de Xavier Arce i 
Ramon Artigues, en nom del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona

Octavi Aballí rep el seu premi de mans de Xavier Arce

Lluís Domingo rep el seu premi de mans de Ramon Artigues

Jordi Campderrós rep el seu premi de mans de Xavier Arce

Ramon Artigues, rep el premi del CFNB de mans de Joan Isern

Xavier Arce, en nom del CFNB, mostra la placa que ha lliurat Joan Isern 
a l'entitat amfitriona

(Fotos per gentilesa de Pere Martí)

A l'acte d'ahir hi va haver gran assistència de públic, composat bàsicament per socis de l'entitat amfitriona, i alguns convidats especials procedents d'entitats filatèliques pertanyents a la Federació Catalana de Societats Filatèliques; recordem entre els presents als representants del Cercle Filatèlic de Sant Martí de Provençals de Barcelona, de l'Associació Cultural Filatèlica Lope de Vega de Barcelona, del Cercle Català de Col·leccionisme de Sant Feliu de Llobregat, del Club Filatèlic Tordera, del Cercle Filatèlic de Santa Coloma de Gramenet, del Grup Filatèlic i Numismàtic d'Aigües de Barcelona, també de Santa Coloma, i/o de l'Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Molins de Rei. Van excusar la seva absència la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú i el Club Filatèlic i Numismàtic de Lleida.

També vam comptar amb la presència d'un representant de la revista de col·leccionisme El Troc i d'altres personalitats que van assistir expressament a aquest acte.

Podeu veure la galeria completa de fotografies de l'Acte de lliurament de Medalles dels 50 anys de FESOFI i de la Mostra filatèlica que es va inaugurar a continuació en aquest enllaç: Medalles i Mostra filatèlica