50è aniversari

50è aniversari

23 de març de 2013

S'ha concedit la medalla del "50 aniversari FESOFI" a Jordi Campderrós i Recasens


L'Assemblea General de la Federació Espanyola de Societats Filatèliques, celebrada el dia 3 de març de 2013, ha concedit la Medalla del "50 Aniversari de FESOFI" a Jordi Campderrós i Recasens, en reconocimeinto a l'extensa tasca realitzada en pro de la Filatèlia associativa espanyola, així com de la Filatèlia en general.

El lliurament es realitzarà el dilluns dia 29 d'abril de 2013 a l'Auditori Museu Casa de la Moneda (C/ Doctor Ezquero, 36; 28009 Madrid-metre O'Donnell-), a les 19 hores i dins de l'Acte Central de la commemoració del Cinquantenari de la Federació Espanyola.

Felicitacions al nostre col·lega per tan distingida distinció.
*** 
SE HA CONCEDIDO LA MEDALLA DEL "50 ANIVERSARIO FESOFI" A JORDI CAMPDERRÓS I RECASENS.
La Asamblea General de la Federación Española de Sociedades Filatélicas, celebrada el día 3 de Marzo de 2013, ha concedido la Medalla del "50 Aniversario  de FESOFI" a Jordi Campderrós i Recasenso, en reconocimeinto a la extensa labor realizada en pro de la Filatelia asociativa española, así como de la Filatelia en general.
La entrega se realizará el lunes día 29 de Abril de 2013 en el Auditorio Museo Casa de la Moneda (C/Doctor Ezquero, 36; 28009 Madrid -metro O´Donnell-), a las 19,00 horas y dentro del Acto Central de la conmemoración del Cincuentenario de la Federación Española.
Felicitaciones a nuestro colega por tan distinguida distinción.