La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

10 de maig del 2011

"Exposició Tot Col·leccionisme", a Vilanova i la Geltrú

"Tot celebrant el nostre 60 aniversari aquesta exposició oberta a tothom, es podrà veure en el nostre local del carrer Marqués del Duero, 15 des del dia 14 al 31 de maig.

Inaugurarem l'exposició el proper dissabte dia 14 a les set de la tarda en un acte en el que comptarem amb la col·laboració de l'estudiós local Sr. Francesc Xavier Puig Rovira que farà la presentació tot parlant del col·leccionisme a Vilanova i la Geltrú.

El mateix dia 14 al matí, de 10 a 2 i també en el nostre local social funcionarà una estafeta temporal de Correus on s'utilitzarà, per cancel·lar la correspondència que es presenti, el mata-segells especial que hem demanat per a l'ocasió.

Com a record de l'exposició disposarem de: Sobres commemoratius matasegellats amb el mata-segells especial i franquejats amb el segell personalitzat "Tu sello" que també ens han concedit.

Com se sap aquest segell de tarifa A és vàlid per franquejar una carta ordinària fins a 20 grams de pes i amb destinació a qualsevol lloc del territori espanyol. (adjunto imatge del segell)

També hem editat un nou punt de llibre il·lustrat per l'artista vilanoví Joan Nadal, el vuitè de la col·lecció de la Penya, que estarà a disposició de tothom que el demani.

L'exposició es podrà visitar en l'habitual horari de la nostra Societat:
Feiners de 6 a 9 del vespre
Dissabtes de 4 de la tarda a 9 del vespre
Diumenges de 10 del matí a 2 de la tarda."

(Informació facilitada per Josep Ferrer, de la Penya Filatèlica)