La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

30 de setembre del 2009

Programa d’actes de la VI EXFILCAT de Vilanova i la Geltrú


Divendres 2 d’octubre 2009: a les 19h, a La Sala (c. Joaquim Mir 12), inauguració de l’Exposició i presentació de dos segells personalitzats editats per a l’ocasió. Gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, presentació de la mostra d’objectes relacionats amb la filatèlia corresponents al fons de la donació Thebussem de 1898.

Dissabte 3 d’octubre 2009: de 10 a 14 hores, al recinte de l’exposició, s’instal·larà una estafeta temporal de correus on es podrà dipositar la correspondència i on s’utilitzaran els dos mata-segells especials de correus. Un dedicat al 150è aniversari del naixement d’en Francesc Macià i Llussà i l’altre a la VI EXFILCAT. Tindrem dos sobres commemoratius editats per a l’ocasió. Un dedicat a l’any Macià i l’altre, pròpiament, a l’exposició. Disposarem també d’un punt de llibre commemoratiu editat en motiu de l’Exposició Filatèlica i il·lustrat per l’artista vilanoví Joaquim Budesca. Aquest punt de llibre serà lliurat a tots els visitant que ho demanin.

Diumenge 4 d’octubre 2009: a les 12 hores, conferència sobre temàtica filatèlica a càrrec de Jordi Campderrós i Recasens.

Dilluns 5 d’octubre 2009: a les 20 hores, publicació del veredicte del Jurat qualificador
.

La setmana del 5 al 9 d’octubre 2009: visites concertades i guiades per a les escoles de primària en horari matinal.
Diumenge 11 d’octubre 2009: a les 13 hores, clausura de la Exposició a La Sala. A les 14,30 hores dinar de palmarès en un conegut restaurant de la ciutat, on es farà lliurament de les medalles, trofeus i diplomes als col·leccionistes participants.


A més, recordem que l’horari de visita de l’exposició és el següent: laborables de 18 a 21 hores; dissabtes de 11 a 14 hores i de 18 a 21 hores, i diumenges de 11 a 14 hores

Podeu trobar més informació sobre els actes de l’Any Macià a:
http://www.vilanova.cat/html/programacio.html
***
(Informació facilitada per la Penya Filatèlica)