50è aniversari

50è aniversari

23 de juny de 2009

A l'agost: Exposició filatèlica a Tordera

El Club Filatèlic Tordera organitzarà durant el mes d’agost l’EXPOTOR 2009, emmarcada dintre dels actes de la Festa Major. Aquesta exposició tindrà caràcter social i aquest any serà SELECTIVA de la VI EXPOSICIÓ FILATÈLICA DE CATALUNYA (EXFILCAT), la qual se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 2 a l’11 d’octubre de 2009.

Tots els col·leccionistes catalans que NO disposin de palmarès a les seves col·leccions i vulguin obtenir-lo, per poder participar en aquesta VI EXFILCAT, poden inscriure’s a l’EXPOTOR 2009, i així aconseguiran el palmarès que necessiten per participar en una Exposició Nacional Catalana.

Podeu demanar el full d’inscripció a:
Club Filatèlic Tordera, apartat de correus, 164, 08490 Tordera
***
El Club Filatèlic Tordera organizará durante el mes de agosto la EXPOTOR 2009, enmarcada dentro de los actos de la Fiesta Mayor. Esta exposición tendrá carácter social y este año será SELECTIVA de la VI EXPOSICIÓ FILATÈLICA DE CATALUNYA (EXFILCAT), la cual se celebrarà en Vilanova i la Geltrú del 2 al 11 de octubre de 2009.

Todos los coleccionistas catalanes que NO dispongan de palmarès en sus colecciones y quieran obtenerlo, para poder participar en esta VI EXFILCAT, pueden inscribirse en la EXPOTOR 2009,y así conseguirán el palmarès que necesitan para participar en una Exposición Nacional Catalana.

Podéis pedir la hoja de inscripción a:
Club Filatèlic Tordera, apartat de correus, 164, 08490 Tordera
***
(Informació facilitada pel Club Filatèlic Tordera)