La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

12 de juny del 2009

150è aniversari de l'arribada del tren a Martorell-Can Carreres


Actes de celebració
*

Divendres, 12 de juny: A les 19.30 hores, inauguració de l’exposició de paper moneda i medallística sobre el tren. Col·lecció de Ramon Artigues.
-Al vestíbul de l’Ajuntament de Martorell (Plaça de la Vila, 46). Horari: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.
*

Dissabte, 13 de juny: A les 18 hores, a l’aparcament de l’estació de Renfe. Espectacle infantil i familiar Visca la Festa! De Corrandes Animació. I, a continuació, berenar infantil amb coca i trenet de xocolata. Hi haurà un circuit de tren de polzada perquè els nens hi puguin pujar. Durant la tarda es podrà visitar el tren commemoratiu estacionat a l’andana núm. 3, on hi haurà instal·lada una exposició de maquetes de tren.
*
Diumenge, 14 de juny: A les 9.45 hores, sortida en tren d’època des de Martorell fins a Molins de Rei. Durant el trajecte diferents personatges, interpretats pel grup TIM Teatre, dinamitzaran el recorregut. En tornar a Martorell, a les 12.30 hores, el tren serà rebut per la Banda Municipal i els gegants. A continuació, es farà el descobriment d’una placa commemorativa a la façana de l’estació i, tot seguit, s’oferirà un concert-vermut davant de l’edifici de l’estació, on hi haurà, durant tot el matí, una parada amb publicacions a la venda sobre la història del ferrocarril, la medalla commemorativa i una estafeta de correus per mata-segellar els sobres i targetes postals editats. Informació i reserva bitllets al telèfon 695 39 45 00.