50è aniversari

50è aniversari

1 de febrer de 2009

Relleu de blogs generats per la Federació Catalana


Tal com us explicava anteriorment, quan una entitat ja disposa de pàgina web pròpia, tenir dos espais web que contenen (o poden contenir) les mateixes informacions, és innecessari. Fem referència al blog creat per a la SOFIGI amb motiu de la I Exposició binacional hispanofrancesa (recordem quin era: http://hispanofrancesagirona08.blogspot.com/) i que a partir d'acta restarà inoperatiu. De tota manera, tota la informació que hi havia en aquest i, molta més, la trobareu a la pàgina web de FESOFI (http://www.fesofi.es/) que van crear expressament amb motiu d'aquesta magnífica exposició organitzada pels companys de Girona.

D'altra banda, donem la benvinguda, al conjunt de blogs generats provisionalment per la FECAFIL, al blog del Grup Filatèlic Badalona; preneu-ne nota:
http://grupfilatelicbadalona.blogspot.com/
***
Tal como os explicaba anteriormente, cuando una entidad ya dispone de página web propia, tener dos espacios web que contienen (o pueden contener) las mismas informaciones es innecesario. Hacemos referencia al blog creado para la SOFIGI con motivo de la I Exposición bi-nacional hispano-francesa (recordemos cual era: http://hispanofrancesagirona08.blogspot.com/) y que a partir de ahora quedará inoperativo. De toda maneras, toda la información que habia en este blog y, mucha más, la encontraréis en la página web de FESOFI. (http://www.fesofi.es/) que crearon expresamente con motivo de esta magnífica exposición organizada por los compañeros de Girona.

Por otro lado, damos la bienvenida, al conjunto de blogs generados provisionalmente por la FECAFIL, al blog del Grup Filatèlic Badalona; tomar nota:
http://grupfilatelicbadalona.blogspot.com/