La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

15 d’abril del 2008

L'Assemblea extraordinària del 12 d'abril a Trade


Hola! Per als que no vau poder assistir a l'esmentada Assemblea Extraordinària, us comuniquem que per unanimitat dels membres presents, que representaven el 63,6 % dels membres de la Federació, es va aprovar la modificació dels Estatuts de la Federació Catalana, per adaptar-los a la normativa vigent. (L'esmena proposada per l'entitat de Blanes, va ser desestimada).
**
També us fem saber que el Club filatèlic i numismàtic manresà, va acudir a rebre tant la medalla com el diploma dels 25 anys de la FECAFIL; l'entitat barcelonina Col·lectiu Congrés 81, no es va presentar tampoc aquesta vegada a rebre el seu guardó (la primera va ser a Tordera).
****
Hola! Para los que no pudieron asistir a la citada Asamblea Extraordinaria, os comunicamos que por unanimidad de los miembros presentes, que representaban el 63,6 % de los miembros de la Federació, se aprobó la modificación de los Estatutos de la Federació Catalana, para adaptarlos a la normativa vigente. (La enmienda propuesta por la entidad de Blanes, fue desestimada).
***
También os hacemos saber que el Club filatèlic i numismàtic manresà, acudió a recibir tanto la medalla como el diploma de los 25 años de la FECAFIL; la entidad barcelonesa Col·lectiu Congrés 81, no se presentó tampoco esta vez a recibir su premio (la primera fue en Tordera).