La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

20 de febrer del 2008

Notícies de les entitats federades (I)

Exposició filatèlica "Cent anys de sardanes a Reus, del 21 al 23 de febrer de 2008, a l'Arxiu Històric Municipal (Pl. del Castell, 3), organitzada pel Grup Filatèlic de Reus, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, i d'altres institucions i organismes. L'exposició disposarà de mata-segells especial.
****
Exposición filatélica "Cien años de sardanas en Reus", del 21 al 23 de febrero de 2008, en el Arxiu Històric Municipal (Pl. del Castell, 3), organizada por el Grup Filatèlic de Reus, con la colaboración del Ayuntamiento de la ciudad, y otras instituciones y organismos. La exposición dispondrá de matasellos especial.
******


La Junta Directiva del Cercle Filatèlic de Santa Coloma de Gramenet ens comunica l'adreça del seu nou local social: C/ President Lluís Companys, 9, 2n pis, despatx núm. 6. 08921 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). L'horari d'atenció als socis continuarà essent el mateix: tots els dilluns de 6 a 8 de la tarda.

***
La Junta Directiva del Cercle Filatèlic de Santa Coloma de Gramenet nos comunica la dirección de su nuevo local social: C/ President Lluís Companys, 9, 2º piso, despacho núm. 6. 08921 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). El horario de atención a los socios continuará siendo el mismo: todos los lunes de 6 a 8 de la tarde.