La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

23 de juliol del 2007

Activitats de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú

Sobre commemoratiu del IV Memorial Joan Serra Figueras

La Penya ens informa de l'organització d'una Exposició de goigs (col·lecció del Sr. Antoni Segarra) per la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. La inauguració oficial serà el dia 28 de juliol, a les 18 hores. També hi haurà la presentació d'un Goig en honor de la Mare de Déu de les Neus, patrona de Vilanova.
La Penya nos informa de la organización de una Exposición de gozos (goigs) de la colección del Sr. Antoni Segarra, durante la Fiesta Mayor de Vilanova i la Geltrú. La inauguración oficial será el dia 28 de julio, a las 18 horas. También tendrá lugar la presentación de un "Goig" en honor de Ntra. Sra. de las Nieves, patrona de Vilanova.
L'exposició podrà ser visitada fins el dia 4 d'agost en el local
social de la Penya (C/ Marquès del Duero, 15)
La exposición podrá ser visitada hasta el dia 4 de agosto en el
local social de la Penya (C/ Marquès del Duero, 15)
***
36a Exposició filatèlica
Del 19 al 28 d'octubre de 2007. Exposició de caràcter competitiu. Commemoració: 125è aniversari de l'Exposició Regional de Vilanova i la Geltrú. Tema d'honor "Fires i Congressos", també hi haurà el tema lliure. Més info: http://penyafilatelicavng.blogspot.com/ o per mitjà
**
36a Exposición filatélica
Del 19 al 28 de octubre de 2007. Exposición de carácter competitivo. Conmemoración: 125º aniversario de la Exposición Regional de Vilanova i la Geltrú. Tema de honor "Ferias y Congresos"; también habrá el tema libre. Más info:
ttp://penyafilatelicavng.blogspot.com/ o en el correo-e: pfvilanovailageltru@hotmail.com