Montserrat

Montserrat

14 de gener de 2023

Número 53 de Filatelia Polar editada per la Sociedad Española de Filatelia Polar


Ha sortit publicat el núm. 53 (juliol-desembre 2022) de la revista de filatelia polar Correo Polar, editada per la Sociedad Española De Filatelia Polar Sefp i dedicada a la difusió de la filatèlia en la temàtica polar.

Vint-i-vuit pàgines a tot color amb informació i articles d'història postal i filatèlica relacionada, principalment, amb les expedicions i instal.lacions en l'Antàrtida amb especial énfasis en les espanyoles.

En aquesta ocasió parlem, entre altres de "El sello de las Campañas Antárticas", "Cabo San Roque y Cabo San Vicente. Precursores de la actividad turística española en la Antártida", "De los colores en los caperoles y alavantes en los buques de la Armada", "Los viajes a la Antártida de los rastreadores argentinos en 1947. Conexión con las bases Melchior y Decepción", "Franqueos mecánicos polares (Antárticos Scott Base)", "La travesía del James Caird", "Presentación 36 Campañas apoyando a la investigación antártica española: aportación del Ejército de Tierra a la Campaña Antártica 2022-2023 y presentación de la emisión Ciencia.Campañas Antárticas"; a més de las pàgines dedicades a novetats filatèliques polars, llibreria polar, noticiari polar...

Per a més informació: Sociedad Española de Filatelia Polar

Apartat de Correus 7 - 43530 ALCANAR (Tarragona)

També en: sefp.correopolar@gmail.com

  (Ressenya facilitada per Joan B. Beltran de SEFP).