La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

18 d’agost del 2022

Editat el número 52 de la publicació "Correo Polar"

 


“Avui ha sortit publicat el núm. 52 (gener-juny 2022) de la revista de filatelia polar Correo Polar, editada per la Sociedad Española de Filatelia Polar -SEFP- i dedicada a la difusió de la filatèlia en la temàtica polar.

Vint-i-vuit pàgines a tot color amb informació i articles d'història postal i filatèlica relacionada, principalment, amb les expedicions i instal·lacions en l'Antàrtida, amb especial èmfasi en les espanyoles.

En aquesta ocasió parlem, entre d'altres de "La correspondencia de la campaña antártica española 2021-2022", "El correo naval argentino en la Antártida", "Marcas de la Jefatura de Sistemas CIS y apoyo técnico del Ejército de Tierra", "Centenario de la muerte de Sir Ernest Shackleton (1874-1922)", "Los buques DAN en la Antártida: M/S Magga Dan y M/S Perla Dan", "El primer y el último viaje antártico del RRS James Clark Ross", "Franqueos mecánicos polares (Antárticos USA)", "Argentina: el primer vuelo presidencial a la antártida argentina el 10 de agosto de 1973"; a més de les pàgines dedicades a les novetats filatèliques polars, llibreria polar, noticiari polar...

A més de tot això, comuniquem que el proper 20 de setembre veurà la llum una nova emissió de segells dedicada a les expedicions a la Antártida.

Per a més informació: Sociedad Española de Filatelia Polar

Apartat de Correus 7 - 43530 ALCANAR (Tarragona)

També en: sefp.correopolar@gmail.com

(Informació rebuda al correu electrònic de la Federació Catalana - 11-08-2022)