La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

11 de març del 2022

Correos presenta un segell que commemora els 50 anys del Mercat de Fruites i Hortalisses de Mercabarna

 


A l'acte de presentació han assistit el president de Correos, Juan Manuel Serrano, el president de Mercasa, José Ramón Sempere, i el director general de Mercabarna, Jordi Valls Riera, entre d'altres

• Amb una tirada de 135.000 unitats, el segell mostra un primer pla de les caixes que omplen de color els llocs dels mercats

Madrid, 25 de febrer de 2022.- Correos ha presentat un segell que commemora els 50 anys del trasllat del Mercat Majorista de Fruites i Hortalisses del mercat del Born –al centre de la ciutat-, a la seva ubicació actual, Mercabarna, una efemèride important per garantir el proveïment de producte fresc als ciutadans de Barcelona i Catalunya. Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna.

A l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la seu de Mercabarna, hi han assistit el president de Correus, Juan Manuel Serrano, el president de Mercasa, José Ramón Sempere, i el director General de Mercabarna, Jordi Valls Riera, entre d'altres. En finalitzar l'acte, s'ha realitzat el tradicional mata-segellament del primer dia.


D'esquerra a dreta, el director general de Mercabarna, Jordi Valls; el president de Correos, Juan Manuel Serrano; i el presidente de Mercasa, José Ramón Sempere. 

D'esquerra a dreta, el director general de Mercabarna, Jordi Valls; el sotsdelegat del govern a Barcelona, Carlos Prieto; el president de Correos, Juan Manuel Serrano; el president de Mercasa, José Ramón Sempere; el director de Timbre de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Ángel Nieto; i el gerent de l'Asociación Gremial de Empresarios Mayoristas de Frutas y Hortalizas de Barcelona y Provincia (AGEM), Antoni Marrugat.

***

(Informació: Antonio Aguilar Pérez. Responsable de Comunicació. Àrea Nord-Est. Catalunya i Andorra. Correos. Plaça d’Antonio López s/n, planta 1ª, despatx 7 - 08002 Barcelona). Moltes gràcies.