La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

31 de desembre del 2021

La Sociedad Española de Filatelia Polar publica el número 51 de "Filatelia Polar"

El dia 30-12-2021 va sortir publicat el núm. 51 (juliol-desembre 2021) de la revista de filatelia polar Correo Polar, editada per la Sociedad Española de Filatelia Polar -SEFP- i dedicada a la difusió de la filatèlia en la temàtica polar.

Vint-i-vuit pàgines a tot color amb informació i articles d'història postal i filatèlica relacionada, principalment, amb les expedicions i instal·lacions en l'Antàrtida, amb especial èmfasi en les espanyoles.

 


En aquesta ocasió parlem, entre d'altres de "La Asociación Pro Antártida y la primera expedición española a la Antártida", "La última campaña antártica del rompehielos ARA Almirante Irízar (Q-5) (CAV 2006/07): algunos apuntes", "Las marcas de la campaña antártica 2021-2022", "Camino Blanco, camino antártico", "Jiro y Taro", "Argentina: el viaje transantártico de la 40º promoción de la Escuela de Aviación Militar", "Expedición antártica Shackleton-Rowett 1921-1922", "La increíble historia del Snow Cruiser", "Emisiones filatélicas de las TAAF"; a més de les pàgines dedicades a les novetats filatèliques polars, llibreria polar, noticiari polar...

A  més de tot això, comuniquem que la Comisión Filatélica del Estado anuncia l'emissió d'un segell de temàtica antàrtica per al 2022.

Per a més informació: Sociedad Española de Filatelia Polar

Apartat de Correus 7 - 43530 ALCANAR (Tarragona)

També en: sefp.correopolar@gmail.com

 (Informació facilitada per SEFP)