Montserrat

Montserrat

8 de juliol de 2021

Informació de la Sociedad Española de Filatelia Polar. Revista número 50

Hem rebut per correu electrònic aquesta informació: 

"Avui ha sortit publicat el núm. 50 de la revista de filatèlia polar "CORREO POLAR", editada per la Sociedad Española de Filatelia Polar -SEFP- i dedicada a la difusió de la filatèlia en la temàtica polar.


Un número especial -el 50-. L'ocasió s'ho mereixia. Trenta-dos pàgines a tot color amb informació i articles d'història postal i filatèlica relacionada, principalment, amb les expedicions i instal·lacions en l'Antàrtida, amb especial èmfasis a les espanyoles.

En aquesta ocasió parlem, d'entre altres: "50 números... y seguimos", "La correspondencia de la Campaña Antártica Española 2020/2021", "La Covid-19 obliga a cancelar al XXVI Campaña Antártica del BIO Hespérides", "El anís del mono: histórica bebida antártica", "Franqueos mecánicos polares", "La república bolchevique de Georgia del Sur", "El M/V "Timca" y el M/V "Polar Pioneer" en la Campaña Antártica Argentina de verano 2012/13: el registro filatélico de una intervención cuestionada", "Bahía Esperanza: Destacamento Naval Bahía Esperanza. El incidente bélico de 1 de febrero de 1952", "Los buques DAN en la Antártida"; així com informació envers les emissions filatèliques, noticieri polar, bibliografia... A la contraportada: "Primera carta enviada desde la B.A.E. "Juan Carlos I" a su Majestad el Rey de España. Primer día de uso del matasellos (6-2-88) de la Oficina Postal Colaboradora de Correos - Matasellos Tipo 1a."


Per a més informació: Sociedad Española de Filatelia Polar
Apartat de Correus 7 - 43530 ALCANAR (Tarragona)"