La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

7 de maig del 2019

5a edició de l'exposició "Tot Col·leccionisme" a Vilanova i la Geltrú


El dissabte dia 11 de maig, a les 7 de la tarda, la Penya Filatèlica inaugurarà en el seu local social la 5a edició de l'exposició “Tot Col·leccionisme”. La Penya, que va néixer filatèlica, s'ha transformat al llarg dels ja 68 anys de existència en Societat de col·leccionistes. I en aquest nou aspecte de la societat, els protagonistes són els col·leccionistes que, amb les seves aportacions a aquesta exposició, ens transporten a un món ple de sorpreses que solament pot ser comprès des del col·leccionisme en tota l'amplitud del significat de la paraula.

Aquesta exposició es fa cada dos anys i el material que s'exposa és divers ja que el món del col·leccionisme és realment molt extens. De tota manera aquesta exposició encara que amplia en especialitats no es exhaustiva, ja que l'objectiu és mostrar un tast de cada especialitat.


La Penya aprofita l'oportunitat d'aquesta exposició per fer-se'n ressò del 40è aniversari de l'editorial Vilanovina “El Cep i la Nansa”. El seu objectiu era posar a l'abast de la gent el llegat d'una bibliografia oblidada i d'estimular-ne d'altres de nova creació. El 1996, va emprendre una nova trajectòria professional encetant un nou projecte editorial amb una visió interdisciplinària  de l'art de l'edició. D'aquí les moltes col·leccions vives del seu catàleg. 

En aquesta exposició trobareu un tast d'aquest 40 anys de l'editorial. També s'editarà un punt de llibre, el 43 de la seva col·lecció, en aquesta oportunitat il·lustrat per l'artista vilanoví Xavier Escofet.

L'exposició romandrà oberta fins el 16 de juny i es podrà visitar en l'horari habitual de la Penya Filatèlica. De dilluns a dissabtes de 6 a 8.30 de la tarda i els diumenges d’11 a 13.30 del matí.