La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

21 de setembre del 2018

Penya Filatèlica: Exposició de publicacions vilanovines


Josep Ferrer, president de la Penya Filatèlica, ens comunica la notícia següent:

El dissabte dia 29 de setembre, a les 7 de la tarda, inaugurarem en el nostre local social una "Mostra de publicacions vilanovines". Quant va sortir la idea de muntar aquesta exposició vam ser conscients de la magnitud que podia arribar a tenir. Davant la impossibilitat de mostrar totes les publicacions existents vam decidir restringir-les a publicacions periòdiques moltes d'elles desconegudes o poc vistes i a cavall de tres segles.


Per descomptat que aquesta exposició, com ens és habitual en totes les nostres activitats, no hauria estat possible sense la participació i involucració dels nostres socis que no han dubtat en facilitar-nos part de les seves col·leccions per ser mostrades avui i aquí. Per tant, volem donar les gràcies a tots els companys i socis de la Penya Filatèlica, que una vegada més han respost a la sol·licitud de col·laboració i han volgut mostrar part del material que guarden. Els hem d’agrair que gràcies a ells tot aquest veritable patrimoni de la ciutat es continuï preservant i ara el puguem veure i gaudir.

Per fer la presentació de l'exposició comptarem amb el senyor Sixte Moral Reixach, molt bon coneixedor i estudiós, entre altres especialitats, del món de les publicacions vilanovines i autor del llibre “La premsa en català a Vilanova i la Geltrú” (1985).

L'exposició estarà oberta a tothom en el nostre local social fins al 30 d’octubre i en l’horari habitual de la Societat; feiners de 6 a 8 de la tarda i diumenges d’11 a 13.30 hores.

Us hi esperem a tots!