La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

21 d’agost del 2010

Durant l'EXPOTOR'10, el Club Filatèlic Tordera homenatja a Sebastià Sabaté

L'EXPOTOR'10, es va inaugurar oficialment, ahir, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Municipal de Tordera (C/ Joan Maragall, 6). Durant aquest acte, es van presentar 2 segells personalitzats, un dedicat al Club Filatèlic Tordera, en el seu 35è aniversari, i un altre, en memòria de Sebastià Sabaté i Culla.
Aquests dos segells es recullen en un document a on es va referència l'activitat filatèlica portada a terme per Sebastià Sabaté.
***
La "EXPOTOR'10", se inauguró oficialmente, ayer, a las 18.30 horas, en la Biblioteca Municipal de Tordera (C/ Joan Maragall, 6). Durante este acto, se presentaron 2 sellos personalizados, uno dedicado al Club Filatèlic Tordera, en su 35º aniversario, y otro, en memoria de Sebastià Sabaté i Culla.
Estos dos sellos se recogen en un documento en donde se hace referencia a la actividad filatélica realizada por Sebastià Sabaté.
Más info:
http://clubfilatelictordera.blogspot.com/

12 d’agost del 2010

Invitació per a la inauguració oficial de l'EXPOTOR 2010 a Tordera Barcelona)



L'alcalde de Tordera i el president del Club Filatèlic Tordera es complauen a convidar-vos a la inauguració de l'exposició EXPOTOR 2010 i a la presentació dels segells del 35è aniversari del Club i del qui fou secretari general de la FECAFIL, vicepresident de la UEFO i soci d'honor del Club Sebastià Sabaté i Culla.
L'acte d'inauguració i de presentació dels segells tindrà lloc divendres, 20 agost, a les 18.30 h, a la biblioteca de Tordera (C/ Joan Maragall, 6).Tordera, agost de 2010

11 d’agost del 2010

Canvi de dates de la VII Exposició Filatèlica de Catalunya de Torroella de Montgrí

La Junta Directiva de l'Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí ens comunica que la VII Exposició Filatèlica de Catalunya (EXFILCAT) prevista per a l'any 2011, se celebrarà els dies 19 al 27 de novembre, tot coincidint amb la Fira de Sant Andreu, que cada any rep un nombre considerable de visitants. Aquesta decisió l'han presa després de haver-se reunit amb l'alcalde i el regidor de Cultura municipals.
***
La Junta Directiva de la "Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí" nos comunica que la VII Exposició Filatèlica de Catalunya (EXFILCAT) prevista para el año 2011, se celebrará los dias 19 al 27 de noviembre, coincidiendo con la "Fira de Sant Andreu", que cada año recibe un número considerable de visitantes. Esta decisión la han tomado después de haberse reunido con el alcalde y el regidor de Cultura municipales.

2 d’agost del 2010

La publicació mallorquina "Col·lecciomania" estrena un blog a Internet

De la mà dels nostres companys del Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma de Mallorca la publicació "Col·lecciomania" ha estrenat recentment un bloc de notícies a Internet. Aquesta és la seva adreça:

1 d’agost del 2010

Algunes imatges de la conferència de Joan Paredes al Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona

Ramon Artigues, president de la secció filatèlica del Cercle Filatèlic i Numismàtic de Barcelona presentant al conferenciant

Joan Paredes durant la seva intervenció al Cercle

Joan Paredes durant la seva intervenció al Cercle

Públic assistent a la conferència

Felicitacions i un piscolabis per acabar
***
(Fotos cedides per Ignasi Paredes)