La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

24 d’abril del 2007

Activitats de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú per al mes de juny


La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú ens comunica les activitats previstes per al pròxim mes de juny:
-El diumenge dia 10, al mati, de 10 a 14 hores, tindrà lloc la I Trobada de col·leccionistes de “Taps corona” a la comarca del Garraf.
-La segona activitat, tindrà lloc el dissabte dia 16, al llarg de tot el dia, en el que commemoraran el IV Memorial Joan Serra Figueras.
Disposaran d’un sobre commemoratiu il·lustrat amb la imatge d’en Joan, vist aquest any pel reconegut artista vilanoví Joaquim Budesca.
Mostra de curiositats filatèliques del vicepresident de l'entitat Manel Vilaseca Roselló que a partir de les sis de la tarda farà una xerrada-col·loqui, tot explicant els diferents aspectes de la mateixa. Més info:
http://penyafilatelicavng.blogspot.com/
****
La Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú nos comunica las actividades previstas para el próximo mes de junio:
-El domingo dia 10, por la mañana, de 10 a 14 horas, tendrá lugar la I Trobada de coleccionistas de “Taps corona” de la comarca del Garraf.
-La segunda actividad, tendrá lugar el sábado dia 16, a lo largo de todo el dia, en el que conmemoraran el IV Memorial Joan Serra Figueras.
Dispondran de un sobre conmemorativo ilustrado con la imagen de Joan, visto este año por reconocido artista vilanovense Joaquim Budesca.
Mostra de curiosidades filatélicas del vicepresidente de la entidad Manel Vilaseca Roselló que a partir de las 6 de la tarde dará una conferencia, explicando los diferentes aspecto de la misma.