La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

9 de març del 2007

Recordatori a les entitats federades sobre el blog d'Internet


Us recordem que teniu a la vostra disposició aquest blog d'Internet. Per això necessitem que ens feu arribar informació de les activitats d'enguany; alguns de vosaltres ja ho heu fet, altres encara no. Ja sabeu que Internet és una eina molt útil i necessària actualment; permet que tothom vegi immediatament tot allò que esteu preparant. El correu electrònic de FECAFIL és el següent: fecafil@yahoo.es.
^0
Si ho desitgeu, també ens podeu trametre informació per correu ordinari, a la següent adreça postal: FECAFIL. Secretaria General. Sr. Pere Martí Guasch. C/ Roses, 30, 1r 1a, 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), que és també el coordinador del blog.
^0^
Os recordamos que tenéis a vuestra disposición este blog de Internet. Por eso necesitamos que nos hagáis llegar información de las actividades de este año; algunos de vosotros ya lo habéis hecho, otros todavía no. Ya sabéis que Internet es una herramienta muy útil y necesaria actualmente; permite que todos vean inmediatamente lo que estáis preparando. El correo electrónico de FECAFIL es el siguiente: fecafil@yahoo.es.
^0
Si lo deseáis, también nos podéis enviar
información por correo ordinario, a la siguiente dirección postal: FECAFIL. Secretaria General. Sr. Pere Martí Guasch. C/Roses, 30, 1r 1a, 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), que es también el coordinador del blog.